Reserveren
Fruiteniersstraat 2, 3334 KA Zwijndrecht 078-6103407

Reserveerje tafel
  BBQarrangementen

  ArrangementenAll-in barbecue

  Kom genieten van een heerlijke barbecue in een informele en intieme sfeer bij WiQui Restaurant en Bar. Onze all-in BBQ arrangementen vanaf 20 personen zijn zeer geschikt voor groepen. De barbecue wordt verzorgd door één van onze chefs en vindt plaats op ons zonnige terras of – als het weer niet helemaal mee zit – in onze overdekte en verwarmde lounge-tent. Wanneer u kiest voor ons all-in BBQ arrangement kunt u genieten van perfect gebraden drumsticks, hamburgers, kipsaté en varkensfiletlapjes. Wij zorgen tevens voor de sauzen, stokbrood, salades en frites.U kunt de barbecue verder uitbreiden met verschillende extra’s. Voor de vleesliefhebbers gooien wij bijvoorbeeld ook graag sappige spareribs, biefstuk en Merquez worstjes op de BBQ. Verder kunt u kiezen voor extra’s als visspiesjes en gepofte aardappels. Als dessert bieden wij een fruitsalade en heerlijk schepijs vanuit onze eigen ijscokar.

  Neem contact op
  BBQ bij WiQui

  Contact opnemen met WiQui Zwijndrecht

  Zonnigterras

  WiQui Restaurant en Bar is gevestigd aan de Fruiteniersstraat 2 in Zwijndrecht. Ons zonnige terras is de perfecte locatie voor uw barbecue: u kunt hier heerlijk van de zon genieten en anders kunt u terecht in onze overdekte en verwarmde lounge-tent. WiQui is goed bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Barendrecht. Kunt u niet wachten om bij ons te komen barbecuen? Neem dan direct contact op met WiQui Restaurant en Bar. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078-6103407 of per e-mail: info@wiqui.nl. Wij vertellen u graag meer over onze all-in BBQ arrangementen en desgewenst stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Langskomen kan natuurlijk ook!

  Neem contact op

   
  • 13 december hebben wij onze bruiloft daar gevierd. Het was prachtig versierd en super gezellig. We kregen de dagen erna veel positieve reacties van onze gasten over WiQui. Zeker een aanrader!!
   Rick van Ewijk
   Rick van Ewijk
  • Alles tot in de puntjes geregeld voor m'n vaders feest. Alles kan en is perfect georganiseerd. Super team!
   Denise Hofmans
   Denise Hofmans
  • Fijne , hartelijke ontvangst. Rozenblaadjes op de tafels (kunst, maar toch leuk ). Goed en lekker gegeten. Goed geprijsd ! Na de koffie werd er nog een rondleiding gegeven door de eigenaar. Super leuk. Hebben het restaurant aan ons lijstje toegevoegd.
   Rens Frings
   Rens Frings

  Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend voor afhalen en bezorgen!
  Voor de lunch zijn wij (tijdelijk) gesloten.
  Wij staan in deze tijden graag voor u klaar om uw gerechten te bezorgen.
  Afhalen is ook mogelijk.
  Bekijk de menukaart hier!