Reserveren
Fruiteniersstraat 2, 3334 KA Zwijndrecht 078-6103407

Borrelarrangementen

Arrangementenborrelen

Heeft u iets te vieren? WiQui Restaurant en Bar in Zwijndrecht verzorgt borrel arrangementen vanaf 15 personen. Onze borrel arrangementen zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes, special events en bedrijfsfeesten. Onze sfeervolle locatie biedt zowel binnen- als buitenruimte voor maximaal 200 personen. Wij organiseren de borrel volledig naar wens. U kunt het arrangement optioneel uitbreiden met een DJ, cocktailbar of goochelaar.

Bij WiQui Restaurant en Bar komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Vanaf 50 personen heeft u de lounge-tent exclusief voor uw gezelschap. Ook is het e.e.a. uit te breiden met een DJ, cocktailbar of goochelaar. Voor een extra feestelijke entree plaatsen wij desgewenst een ballonnenboog of rode loper.

Neem contact op

WiQui-2023

Borrellocatiein Zwijndrecht

WiQui Restaurant en Bar vormt de ideale locatie voor uw verjaardagsfeestje, special event of bedrijfsfeest. Wij bieden zowel binnen als buiten veel ruimte. Als bijkomend voordeel is WiQui goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Barendrecht.

Kom bij ons borrelen!
Wanneer komt ú bij ons borrelen? Voor reserveringen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een borrel arrangement kunt u contact opnemen met WiQui Restaurant en Bar. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078-6103407 of per e-mail: info@wiqui.nl. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen, dan kunt u onze sfeervolle locatie meteen met eigen ogen zien.

Neem contact op


 
 • 13 december hebben wij onze bruiloft daar gevierd. Het was prachtig versierd en super gezellig. We kregen de dagen erna veel positieve reacties van onze gasten over WiQui. Zeker een aanrader!!
  Rick van Ewijk
  Rick van Ewijk
 • Alles tot in de puntjes geregeld voor m'n vaders feest. Alles kan en is perfect georganiseerd. Super team!
  Denise Hofmans
  Denise Hofmans
 • Fijne , hartelijke ontvangst. Rozenblaadjes op de tafels (kunst, maar toch leuk ). Goed en lekker gegeten. Goed geprijsd ! Na de koffie werd er nog een rondleiding gegeven door de eigenaar. Super leuk. Hebben het restaurant aan ons lijstje toegevoegd.
  Rens Frings
  Rens Frings

Reserveerje tafel