Reserveren
Fruiteniersstraat 2, 3334 KA Zwijndrecht 078-6103407

Partijen

Bruiloftvieren bij WiQui!

Voor uw huwelijksfeest moet vanzelfsprekend alles perfect geregeld zijn. WiQui heeft door de jaren heen tal van bruiloftsfeesten georganiseerd en beschikt over veel organisatie-ervaring. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw huwelijksfeest: van de receptie tot een spetterende feestavond. Wij verzorgen naar wens lekkere hapjes en drankjes, een cocktailbar, een walking diner, buffetten en een BBQ. U kunt ook kiezen voor een DJ of live band. Wij beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Neem contact op

Partijenen feesten!

WiQui Restaurant en Bar is eveneens een uitstekende lokatie voor verjaardagsfeestjes, special events en bedrijfsfeesten. Onze ultieme feestlocatie biedt plaats aan 20 tot 200 personen. Wij bieden gelegenheid tot hapjes, drankjes, een complete cocktailbar, een walking diner, uitgebreide buffetten en informele barbecues.

Neem contact op

 
 • 13 december hebben wij onze bruiloft daar gevierd. Het was prachtig versierd en super gezellig. We kregen de dagen erna veel positieve reacties van onze gasten over WiQui. Zeker een aanrader!!
  Rick van Ewijk
  Rick van Ewijk
 • Alles tot in de puntjes geregeld voor m'n vaders feest. Alles kan en is perfect georganiseerd. Super team!
  Denise Hofmans
  Denise Hofmans
 • Fijne , hartelijke ontvangst. Rozenblaadjes op de tafels (kunst, maar toch leuk ). Goed en lekker gegeten. Goed geprijsd ! Na de koffie werd er nog een rondleiding gegeven door de eigenaar. Super leuk. Hebben het restaurant aan ons lijstje toegevoegd.
  Rens Frings
  Rens Frings

Reserveerje tafel