Reserveren
Fruiteniersstraat 2, 3334 KA Zwijndrecht 078-6103407

Welkom bij WiQui. Donderdag t/m zondag staan wij graag voor u klaar!

Willem van der Heijden en Cindy Sandifort

WiQui Zwijndrecht

3-gangenkeuzemenu

Vanaf slechts € 34,50 pp!
U kunt genieten van ons heerlijke (en inmiddels bekende) 3-gangen keuzemenu. Bij ons restaurant in Zwijndrecht kunt u gezellig uit eten. Vanaf slechts € 34,50 per persoon. Het keuzemenu wisselt periodiek en u kunt kiezen uit de hele kaart. Kies een lekker voor- en hoofdgerecht. Of geniet van een mooi glas wijn of een cocktail in onze wijnbar.

We zijn open van woensdag t/m zondag.

Reserveer vandaag nog door te bellen naar 078-6103407, mailen naar info@wiqui.nl of klik op de button ‘reserveren’ in de menubalk! Tot snel!

Bekijk hier het keuzemenu!


 

Genietenbij WiQui!

 
 
WiQui Zwijndrecht

Bruiloftenfeesten en partijen

Bruiloften, borrels voor groepen en meer
WiQui Restaurant en Bar is eveneens dé ideale feestlocatie in Zwijndrecht. Ook vanuit omringende plaatsen als Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht of Barendrecht zijn wij goed bereikbaar. Voor groepen bieden wij diverse BBQ en all-in borrel arrangementen. Uw arrangement is volledig naar wens aan te passen en aan te kleden met bijvoorbeeld een DJ, cocktailbar of goochelaar.

Ook voor grote feesten en partijen bent u bij WiQui Restaurant en Bar aan het juiste adres. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een mooie feestruimte te huren: ideaal voor bruiloften, partijen en business events. Onze feestruimte biedt plaats aan maximaal 200 personen.

Meer over events


 

Reserveerje tafel